Azərbaycan ərzaq məhsullarının ixrac potensialını artırır
Sənaye
- 18 sentyabr, 2025
- 19:01
Azərbaycan ərzaq təhlükəsizliyinin təmin edilməsi, əhalinin təhlükəsiz və keyfiyyətli ərzaq məhsulları ilə təminatının yaxşılaşdırılması, yerli istehsal məhsullarının ixrac potensialının artırılması istiqamətində mühüm nailiyyətlər əldə edib.
"Report" xəbər verir ki, bunu "Sinhua" agentliyinə müsahibəsində Azərbaycan Qida Təhlükəsizliyi İnstitutunun sədr müavini Tamilla Əliyeva deyib.
"Bütün görülən işlər və əldə olunan uğurlar insanların həyat və sağlamlığının qorunmasına, ölkənin ərzaq təhlükəsizliyinin təmin edilməsinə, məhsullarımızın beynəlxalq ticarət imkanlarının bilavasitə genişləndirilməsinə xidmət edir", - o bildirib.
Son xəbərlər
20:08
Ali Məclis Naxçıvanın gələnilki büdcəsini son oxunuşda qəbul edib
Daxili siyasət19:55
"Atletiko"nun futbolçusu digər La Liqa klubu ilə anlaşıb
Futbol19:37
Foto
Leyla Əliyeva Mərkəzi Nəbatat bağında uşaqlar üçün təşkil olunan tədbirdə iştirak edib
Daxili siyasət19:26
Azərbaycan Prezidenti: Ukrayna, Moldova, Gürcüstan ərazilərində separatçı yuvalar var
Daxili siyasət19:26
Sultan Raev Prezident İlham Əliyevi təbrik edib
Xarici siyasət19:23
"MJ Financial Services" BOKT-un səhmləri üzrə hərracın tarixi açıqlanıb
Maliyyə19:22
Kamboca və Tailand münaqişənin həlli üzrə danışıqlara başlayıblar
Digər ölkələr19:18
İlham Əliyev: Əfsuslar olsun ki, düşmənlərimiz dostlarımızdan bir neçə dəfə çox olub
Daxili siyasət19:11