Təzə bişmiş çörək sağlamlıq üçün ziyandır
Maraqlı
- 26 mart, 2021
- 00:00
“Təzə bişmiş çörəyin həzm olunması çətindir və bayatı çörəklərdən daha yüksək turşuluğa malikdir”.
“Report”un məlumatına görə, bunu “Sputnik” radiosuna verdiyi müsahibədə terapevt, diyetoloq Mariya Çernyaeva deyib.
Onun sözlərinə görə, qastrit və mədə xorası xəstəliyi kimi mədə-bağırsaq traktının işində narahatlıqlar olduqda, bu cür çörək xroniki xəstəliklərin kəskinləşməsinə səbəb ola bilər.
“Səkkiz saat və ya bir gün gözləmək kifayətdir. Onda çörək bədənə daha az zərər verəcəkdir. Təzə bişmiş çörəyi yemək asılılıq da yaradır”.
Son xəbərlər
09:59
AZAL-ın sərnişinləri yan oturacağı əvvəlcədən bloklaya biləcəklər
Digər09:58
Sumqayıtda qadın vətəndaşı müəllim düzəldəcəyi vədi ilə aldadaraq 7 min manatını ələ keçirib
Digər09:50
Ağdamda minaya düşən traktorçu Mingəçevirdəki hospitala təxliyə edilib - YENİLƏNİB-2
Hadisə09:48
Premyer Liqa: I turdan təxirə salınmış oyunda "Sabah" "Qarabağ"ı sınağa çəkəcək
Futbol09:47
Brüsseldə Slovakiya Baş nazirinin təyyarəsi uçuşa yararsız vəziyyətə salınıb
Digər ölkələr09:31
Azərbaycan neftinin qiyməti 63 dolları keçib
Energetika09:23
Qadın voleybolçular arasında Azərbaycan Yüksək Liqasında VII turun daha bir matçı keçiriləcək
Komanda09:21
KİV: ABŞ Tayvana 11,1 milyard dollar məbləğində silah-sursat satışını təsdiqləyib
Digər ölkələr09:21