Yuxarı
    Bağlamaq

    Azərbaycan milli kulinariya sahəsinin əməkdaşlarına fəxri adlar verilib - SİYAHI

    Onlar Azərbaycan milli mətbəx mədəniyyətinin təbliğində səmərəli fəaliyyətlərinə görə təltif ediliblər

    Bakı. 21 aprel. REPORT.AZ/ Prezident İlham Əliyev Azərbaycan milli kulinariya sahəsinin əməkdaşlarına “Əməkdar mədəniyyət işçisi” fəxri adının verilməsi haqqında sərəncam imzalayıb. 

    "Report" xəbər verir ki, sərəncamla Azərbaycan milli mətbəx mədəniyyətinin təbliğində səmərəli fəaliyyətlərinə görə aşağıdakı şəxslərə “Əməkdar mədəniyyət işçisi” fəxri adı verilib:

    Əliyev Oruc Nağı oğlu

    Əmiraslanov Tahir İdris oğlu.

    Mətndə orfoqrafik səhv aşkar etdinizsə, səhv olan hissəni qeyd edib Ctrl + Enter düymələrini sıxın.

    Xəbər lenti

    Ən azı bir bölmə seçilməlidir

    Bütün xəbərlər


    Orphus sistemi